HFL-764.jpg

Hjertelig velkommen til oss

Sov på madrasser av rene naturmaterialer fra Coco-mat og stå opp til en kaffe på kaien og hjemmelaget frokost. 

 

Vi har ivaretatt den opprinnelige sjarmen, og alle våre ni rom er i det gamle hotellet  med delte toalett- og dusjfasiliteter med produkter fra Rein Hudpleie.

 

Badekåpen finner du på rommet for å enkelt kunne spasere ned til fjorden for en dukkert, en tur i badstuen eller for å stige inn på badet for en varm dusj etter en dag i fjellet.

HFL-31.jpg

Priser og bestilling

Priser (per natt inkludert hjemmelaget frokost)

Vi har fire typer gjesteværelser. Prisene er per natt per rom og inkluderer hjemmelaget frokost, tilgang til badstue ved fjorden, SUP og robåt. 

Twinrom eller dobbeltrom        2 050 kr

Større dobbeltrom                       2 400 kr

Større dobbeltrom i egen fløy   2 600 kr

Trippelrom                                   3 050 kr

'

NB.

Vit at vi har et minimumsopphold på to netter.  

Sengebredde enkeltsenger: 90 cm, dobbeltseng: 140cm, dobbeltrom i egen fløy & trippelrom: 160cm

Dagens hjemmelagde, flerretters middag serveres kl. 19.30 og forhåndsbestilles sammen med romreservasjonen. 

 

Ønsker du å sjekke hva som ligger i bestillingen din eller eventuelt gjøre noen endringer (inntil to uker før ankomst) kan du gjøre det under. Er det noe annet du lurer på så skriv gjerne til oss her.

Kjekt å vite

Innsjekk fra kl. 15 til kl. 22

Utsjekk kl. 11

Frokost serveres fra kl. 08-10.

Middag forhåndsbestilles sammen med romreservasjonen og serveres hver dag kl. 19.30. Vi planlegger måltidene nøye i henhold til antall forhåndsbestillinger for å unngå matsvinn. Servering er reservert våre boende gjester.

Kostholdsbegrensninger i reisefølget opplyser du om ved bestilling. Selv om vi gjør vårt beste for å imøtekomme dine behov, kan det hende vi ikke klarer imøtekomme alle forespørsler. Vær oppmerksom på at fisk utgjør en stor del av menyene våre.

Avbestilling med full refusjon kan gjøres inntil 2 uker før planlagt ankomstdag.   Avbestillinger mindre enn 14 dager før ankomstdag belastes i sin helhet. For gruppebestillinger fra 8 personer / hele stedet gjelder 1 måneds avbestillingsfrist.  Avbestilling gjøres skriftlig på mail. (info@hardangerfjordlodge.com)

 

Avbestilling grunnet Covid-19: Dersom du/vi blir tvunget til å kansellere din booking på grunn av covid-19 relaterte årsaker hjelper vi deg med å finne en ny, passende dato. Eventuelle betalinger gjort til Hardanger Fjord Lodge brukes da som en kreditt for et fremtidig opphold. Dersom noe annet uforutsett skulle inntreffe gjelder vanlig reiseforsikring.  

Familier og reise med barn

Som et lite sted med lun atmosfære og en visjon om å være et ladepunkt for voksne har vi satt en nedre aldersgrense til 10 år.

Gruppebestilling

Vi er et lite sted med 19 senger. På grunn av stedets størrelse og av hensyn til andre gjester har vi en maksgrense på 8 personer per gruppe. Send oss en mail om du ønsker å reservere hele stedet. 

Kjæledyr

Du er velkommen til å ta med hunden din og vi tar ikke betalt for din beste venn, men vi setter pris på om du kan leke så mye utendørs som mulig. Vi har en hund selv, hun heter Frøya og hun elsker kos. Skriv gjerne i bestillingen om din beste venn blir med, og takk for at du ikke tar hunden opp i sengen. Maks 1 hund per rom.