HFL-764.jpg

Hjertelig velkommen

til et personlig opphold ved fjorden

Sov på madrasser av rene naturmaterialer fra Coco-mat og stå opp til en kaffe på kaien og hjemmelaget frokost. 

 

Vi har ivaretatt den opprinnelige sjarmen, og alle våre ni rom har hver sin atmosfære og delte toalett- og dusjfasiliteter med produkter fra Rein Hudpleie.

 

Badekåpen finner du på rommet for å enkelt kunne spasere ned til fjorden for en dukkert, en tur i badstuen eller for å stige inn på badet for en varm dusj etter en dag i fjellet.

Vi anbefaler å forhåndsbestille dagens hjemmelagde middag til oppholdet da det er begrenset med spisesteder i området. Dagens middag serveres kl. 19.30 og forhåndsbestilles sammen med romreservasjonen. Gi beskjed om det er noe vi må ta hensyn til.

HFL-118.jpg

Kjekt å vite

Innsjekk fra kl. 15 og senest kl. 22

Utsjekk kl. 11

Frokost serveres fra kl. 08-10.

Middag forhåndsbestilles samtidig som romreservasjonen og serveres kl. 19.30. Vi planlegger måltidene nøye i henhold til antall forhåndsbestillinger for å unngå matsvinn. Servering er reservert våre boende gjester.

Barn

Huset er gammelt og atmosfæren rolig. Vår visjon er å være et "ladepunkt" for voksne.  Mange kommer til oss på "endelig-barnefri" opphold og det er utfordrende å balansere dette. Vi har derfor satt en nedre aldersgrense på 13 år. 

Gruppebestilling

Vi er et lite sted med 18 senger. Av hensyn til stedets størrelse og andre gjester har vi en maksgrense på 6 personer per gruppe.

Send oss en mail om du ønsker du å reservere hele stedet. 

Kjæledyr

Du er velkommen til å ta med hunden din, men vi setter pris på om du kan leke så mye utendørs som mulig. Vi har en hund selv, hun heter Frøya og hun elsker kos. Skriv gjerne i bestillingen om din beste venn blir med, og takk for at du ikke tar hunden opp i sengen.

Priser 2021

Prisene er per natt per rom og inkluderer hjemmelaget frokost for to personer, sengetøy, håndklær, badekåper, tilgang til badstue ved fjorden, SUP og robåt.

 

Dobbeltrom (140cm seng): fra 2 050 kr

Tvillingrom ( 2 x 90cm seng): 2 050 kr

Større dobbeltrom (160cm seng): 2 600 kr

Trippelrom (160cm seng + 90cm): 3 050kr

Vær oppmerksom på at vi har et minimumsopphold på to netter.

Lurer du på noe ? Skriv til oss her 

Betingelser

Som et lite, sesongdrevet overnattingssted er vi svært sårbare for sene avbestillinger.

 

Dersom du må avbestille oppholdet, vil vi vite det fire uker før planlagt ankomsttid. Dersom du avbestiller senere enn fire uker før, må du betale halvparten av totalsummen. Avbestiller du oppholdet senere enn to uker før planlagt ankomsttid må du betale totalsummen. Dersom noe uforutsett skulle inntreffe gjelder vanlig reiseforsikring. 

Finner du noen til å overta reservasjonen for deg vil vi selvfølgelig ikke utstede faktura. Gi oss en lyd om det er tilfellet så legger vi inn rett navn i bestillingen :)