HFL-764.jpg

Hjertelig velkommen til oss

Sov på madrasser av rene naturmaterialer fra Coco-mat og stå opp til en kaffe på kaien og hjemmelaget frokost. 

 

Vi har ivaretatt den opprinnelige sjarmen, og alle våre ni rom er i det gamle hotellet  med delte toalett- og dusjfasiliteter med produkter fra Rein Hudpleie.

 

Badekåpen finner du på rommet for å enkelt kunne spasere ned til fjorden for en dukkert, en tur i badstuen eller for å stige inn på badet for en varm dusj etter en dag i fjellet.

HFL-31.jpg

Priser og bestilling

Vi har fire typer gjesteværelser. Prisene er per natt per rom og inkluderer hjemmelaget frokost, tilgang til badstue ved fjorden, SUP og robåt. 

Twinrom                                                    2 250 kr

Dobbeltrom                                               2 250 kr

Større dobbeltrom                                    2 650 kr

Større dobbeltrom med større seng

og mulighet for ekstraseng                     2 850 kr  - 3 350 kr

'

NB.

Vi har et minimumsopphold på to netter.  Dagens hjemmelagde, flerretters middag forhåndsbestilles sammen med romreservasjonen. Bordsetting er kl. 1930.

Kjekt å vite

Innsjekk fra kl. 15 til kl. 22

Utsjekk kl. 11

Frokost serveres fra kl. 08.15-10.00

Middag forhåndsbestilles sammen med romreservasjonen. Bordsetting er kl. 19.30. Vi planlegger måltidene nøye i henhold til antall forhåndsbestillinger for å unngå matsvinn. Servering er reservert våre boende gjester.

Kostholdsbegrensninger i reisefølget opplyser du om ved bestilling. Selv om vi gjør vårt beste for å imøtekomme dine behov, kan det hende vi ikke klarer imøtekomme alle forespørsler. Vær oppmerksom på at fisk utgjør en stor del av menyene våre.

Avbestilling med full refusjon kan gjøres inntil 2 uker før planlagt ankomstdag.   Avbestillinger mindre enn 14 dager før ankomstdag belastes i sin helhet.  

Avbestilling gjøres skriftlig på mail. (info@hardangerfjordlodge.com)

Familier og reise med barn

Som et lite sted med lun atmosfære og en visjon om å være et ladepunkt for voksne har vi satt en nedre aldersgrense til 12 år.

Gruppebestilling

Vi er et lite sted med 19 senger. På grunn av stedets størrelse og møblering og av hensyn til andre gjester har vi en maksgrense på 6 personer per gruppe.

Kjæledyr

Du er velkommen til å ta med hunden din og vi tar ikke betalt for din beste venn, men vi setter pris på om du kan leke så mye utendørs som mulig. Vi har en hund selv, hun heter Frøya og hun elsker kos. Skriv gjerne i bestillingen om din beste venn blir med, og takk for at du ikke tar hunden opp i sengen. Maks 1 hund per rom.