HFL-764.jpg

Hjertelig velkommen

til et personlig opphold ved fjorden

Sov på madrasser av rene naturmaterialer fra Coco-mat og stå opp til en kaffe på kaien og hjemmelaget frokost. 

 

Vi har ivaretatt den opprinnelige sjarmen, og alle våre ni rom er i det gamle hotellet  med delte toalett- og dusjfasiliteter med produkter fra Rein Hudpleie.

 

Badekåpen finner du på rommet for å enkelt kunne spasere ned til fjorden for en dukkert, en tur i badstuen eller for å stige inn på badet for en varm dusj etter en dag i fjellet.

Du finner skjema for bestilling rett under her. Hvis du bare vil sjekke eksisterende reservasjon kan du gjøre det litt lenger ned på siden. 

HFL-118.jpg

Bestill ditt opphold her

Du kan enten bestille direkte for ønsket dato eller benytte "vis tilgjengelighet" knappen like under. Prisene er per natt per rom og inkluderer hjemmelaget frokost, sengetøy, håndklær, badekåper, tilgang til badstue ved fjorden, SUP og robåt. 

 

Dagens hjemmelagde, flerretters middag serveres kl. 19.30 og forhåndsbestilles sammen med romreservasjonen. Gi beskjed om det er noe vi må ta hensyn til.

 

Vi har fire typer gjesteværelser: dobbeltrom (140cm seng), tvillingrom ( 2 x 90cm seng), større dobbeltrom (160cm seng) og trippelrom (160cm seng + 90cm).

Vær oppmerksom på at vi har et minimumsopphold på to netter, men ser du en inneklemt, ledig dato ta gjerne kontakt :)

Ønsker du å sjekke hva som ligger i bestillingen din eller eventuelt gjøre noen endringer (inntil to uker før ankomst) kan du gjøre det under. Er det noe annet du lurer på så skriv gjerne til oss her.

Kjekt å vite

Innsjekk fra kl. 15 og senest kl. 22

Utsjekk kl. 11

Frokost serveres fra kl. 08-10.

Middag forhåndsbestilles samtidig som romreservasjonen, eller senest 3 dager før ankomst, og serveres hver dag kl. 19.30. Vi planlegger måltidene nøye i henhold til antall forhåndsbestillinger for å unngå matsvinn. Servering er reservert våre boende gjester.

Avbestilling med full refusjon kan gjøres inntil 2 uker før planlagt ankomstdag.

Ved uteblivelse eller avbestilling mindre enn to uker før planlagt ankomstdato vil du faktureres for hele oppholdet. Dersom noe uforutsett skulle inntreffe gjelder vanlig reiseforsikring. For gruppebestillinger fra 6 personer / hele lodgen gjelder 1 måneds avbestillingsfrist. 

Barn

Huset er gammelt og atmosfæren rolig. Vår visjon er å være et "ladepunkt" for voksne.  Mange kommer til oss på "endelig-barnefri" opphold og det er utfordrende å balansere dette. Vi har derfor satt en nedre aldersgrense på 10 år. 

Gruppebestilling

Vi er et lite sted med 19 senger. Av hensyn til stedets størrelse og andre gjester har vi en maksgrense på 6 personer per gruppe.

Send oss en mail om du ønsker du å reservere hele stedet. 

Kjæledyr

Du er velkommen til å ta med hunden din, men vi setter pris på om du kan leke så mye utendørs som mulig. Vi har en hund selv, hun heter Frøya og hun elsker kos. Skriv gjerne i bestillingen om din beste venn blir med, og takk for at du ikke tar hunden opp i sengen.