top of page
HFL-615.jpg

Maten

Vi elsker å lage mat på nære og kjære råvarer- flaks at Hardanger er et matmekka!

 

Naturen rundt oss bestemmer dagens meny sammen med tilgjengelige råvarer fra lokale bønder og det som vokser og gror i vår egen lille kjøkkenhage Kjøkkenet er plante- og sjømatfokusert, men det hender vi serverer kjøtt fra dyr som har hatt et fint liv. 

 

Maten du får servert hos oss er holdbar for natur og gjest, med svært lite svinn. Det lille som er til overs blir kompostert.

Ønsker dere middag under oppholdet? Vi serverer dagens fireretters middag til 789kr/person med bordsetting hver dag kl.19.30.

Middag forhåndsbestilles når du reserverer ditt opphold hos oss.

 

Servering er forbeholdt våre boende gjester.

Overnatting Hardanger

Overnatting Hardangerfjorden

Overnatting Rosendal 

Overnatting Odda 

Romantisk overnatting Hardanger

Overnatting hardanger med hund

Spesiell overnatting Hardanger

Gjestgiveri Hardangerfjorden

Gjestgiveri Hardanger 

Bed and breakfast Hardanger 

HFL-627.jpg

Lokale dråper

I rik jord i bratte bakker mellom fjell, fjord og fonn har bøndene i Hardanger dyrket frem frukt og bær i mange århundrer. Kunnskap og oppskrifter har blitt videreført fra generasjon til generasjon..

Eplesideren fra Hardanger er kjent for den rene, aromatiske smaken. Den lages i mange varianter fra de vel 30 sidergårdene langs fjorden og vi står klare til å servere deg våre favoritter. 

Her kan du lese mer om de ulike sidergårdene, og vi anbefaler på det varmeste å legge turen innom noen av de når du er i området. 

HFL-810.jpg
bottom of page