HFL-286.jpg

Maten 

Vi elsker å lage mat på nære og kjære råvarer- flaks at Hardanger er et matmekka! Naturen rundt oss bestemmer dagens meny sammen med tilgjengelige råvarer fra lokale bønder og det som vokser og gror i vår egen lille kjøkkenhage. Kjøkkenet er plante- og sjømatfokusert, men det hender vi serverer vilt.

 

Maten du får servert hos oss skal være holdbar for natur og gjest og vi har lite svinn fordi vi mener dette er fremtiden. 

Ønsker dere middag under oppholdet? Vi serverer dagens tre-retters middag til 769kr/person med bordsetting hver dag kl.19.30.

Middag forhåndsbestilles når du reserverer ditt opphold hos oss. Takk for at du informerer oss om eventuelle diettbehov.

 

Servering er forbeholdt våre boende gjester.

Overnatting Hardanger

Overnatting Hardangerfjorden

Overnatting Rosendal 

Overnatting Odda 

Gjestgiveri Hardangerfjorden

Gjestgiveri Hardanger 

Bed and breakfast Hardanger 

HFL-905 – Kopi.jpg
HFL-627.jpg

Lokale dråper

I rik jord i bratte bakker mellom fjell, fjord og fonn har bøndene i Hardanger dyrket frem frukt og bær i mange århundrer. Kunnskap og oppskrifter har blitt videreført fra generasjon til generasjon - velkommen til Hardanger.

Eplesideren fra Hardanger er kjent for den rene, aromatiske smaken. Den lages i mange varianter fra de vel 20 sidergårdene langs fjorden og vi står klare til å servere deg våre favoritter. 

Her kan du lese mer om de ulike sidergårdene, og vi anbefaler på det varmeste å legge turen innom de når du først er i området. Du befinner deg tross alt i Norges svar på Champagne.

HFL-810.jpg